Miniugnspannakor

Hade sett någonstans att man kunde göra pannkakor i muffinsformar och idag när det var idétorka till lunch så kom jag och tänka på detta.
Jag tittade bland mina muffinsplåtar och insåg att min "normalstora" är väldigt repig så den vill jag inte använda utan formar i men jag ville inte ha formar till pannkakorna. Jag hittade då två andra alternativ, en minimuffinsplåt med 24 "hål" i eller en jättemuffinsform med 6 st stora "hål", jag beslöt mig att prova den lilla för jag tänkte att pojkarna skulle gilla många små. 
 
Jag har lite svårt att skriva recept här då jag bara höftar när jag gör pannkakssmet men jag har alltid ägg, havregryn, mjöl, mjölk och salt i min smet.
 
Sätt ugnen på 175 grader
Jag smörjde varje hål i plåten med flytande margarin och hällde på smet nästan ända upp, in i mitten på ugnen i 10 minuter (perfekt för minimuffinplåten)
Jag hällde lite överbliven smet i den stora muffinsformen och fyllde bara ca 1/3 varje hål men då räckte inte 10 minuter i ugnen utan dom blev lite sladdriga i mitten.
 
 
Ställde dom på en tallrik med den platta sidan neråt och hällde på hallonsylt på varje pannkaka