AIK tårta

Min kollega beställde en tårta till sin sambo som fyllde år. En AIK tårta skulle han få då det är det laget som gäller för honom.
Självklart sa jag innan jag ens tittat på logon. Hmm, kanske jag inte skulle ha gjort för den var svårare att göra än jag trott. 
En Karl Gustav tårta skulle det vara då det är den enda tårta som killen äter och det skapade ju ett dilemma för mig. Marängen! Jag var tvungen att göra den dagen innan då jag jobbade lite dum tid för att hinna så jag penslade massor av choklad på marängen för att försäkra mig om att den skulle vara krispig dagen efter när dom skulle bjuda på tårtan.
Jag täcker alltid mina Karl Gustav med gul figurmarsipan med smak av banan för det förhöjer verkligen smaken på hela tårtan (och den luktar jättegott!)
Själva logon skrev jag ut på papper och klippte ut lite bitar för att få de stora dragen att utgå ifrån, sen blev det pyssel och pill. Jag sa till kollegan att jag inte kan göra tornen ovanpå för så duktig är jag inte så jag kan få det snyggt och det var ok sa hon. Den är gjord i sockerpasta med lite gult av marsipan för att matcha tårtans färg.
 
Klart det finns skavanker på tårtan som jag inte är nöjd med (Finns det alltid) men över lag tyckte jag att den blev bra under omständighetena.