Cabtårta

 
Blev påmind för ett tag sen att jag glömt att lägga upp en tårta här, en tårta till min morbror och sambo som fyller år med några veckor emellan men firar ihop.
 
Jag funderade på att ta med en liten tårta dit dels för att jag kunde träna på att göra tårtor och sen som överraskning för dom inte förväntade sig nåt (och dom brukar inte ha tårta på deras födelsedagar). Då kom mamma på att jag kunde göra en biltårta, en gul cab som dom har i garaget.
Tyckte att detta skulle bli jättekul för det var då den mest avancerade tårta jag gjort, tyckte dock att det var massa småpill med den så jag bjöd över mamma som smakråd då hon har sett bilen från alla vinklar många gånger. Hon hade full koll på färg på inredning och att cabställningen skulle vara vit osv.
 
Kommer tyvärr inte ihåg fyllningen men tror att det var mjölkchokladfluff då min morbror gillar enkla smaker och hans sambo gillar choklad.
Gissa om dom blev överraskade när jag öppnade lådan och dom såg tårtan, dom frågade till och med om den verkligen gick att äta och tvekade lite innan dom började skära i den.
 
Fick höra av flera släktingar efteråt att det var en god tårta  :)