Banoffebollar

Jag har tyvärr inte receptet kvar i telefonen som jag alltid brukar ha så jag vet tyvärr inte vart jag hittade dessa goda bollar.
 
Jag memorerade receptet då det var så enkelt att göra
 
1 stor mogen banan
1 burk karameliserad mjölk
1 pkt digestivekex
ca 200 g mörk choklad
 
Mixa kexen till smulor, mosa ner bananen och häll i 2/3 av den karameliserade mjölken och rör till en jämn smet.
Rulla bollar och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Det kan bli lite kletigt i händerna men skölj av händerna med jämna mellanrum så blir det lättare.
Frys i bollarna i ca 30 min, ta ut och rulla dom jämna igen. Förvara i frysen medan du smälter chokladen i ett vattenbad.
Ta ut några i taget och doppa i chokladen och lägg på ett bakplåtspapper och stelna, jag satte bollen på ett grillspett och doppade och väntade till chokladen stelnat innan jag la ner dom.
Ur hålet som spettet gjort kom lite banoffe fyllning ut men det var bra för då spricker inte bollarna, jag doppade underdelen på bollen i chokladen sen så hålet försvann.
Förvaras i kyl