Ironman tårta

Jag fick en förfrågan av en kompis ifall jag skulle hinna göra två tårtor över helgen då hennes son ville ha en Ironman tårta och hon själv inte kunde göra nån.
Absolut sa jag, en rolig utmaning :)
Vi kom fram till chokladfluff på Marabouchoklad och jordgubbsmousse som fyllningar då pojken älskar choklad och tycker om jordgubbar.
En svart bakgrund med Ironman på skulle det vara, fick en bild att gå efter ungefär men fick fria tyglar så jag googlade lite (som alltid ;) ) och hittade nåt som kunde passa. Ironmans mask var ju ett måste så den fick bli på den ena och på bilden som jag fick av henne så var det en halvkroppsbild med en utsträckt hand på, den kände jag att jag inte skulle fixa. Jag fundera många gånger på vad man kunde ha på den andra tårtan.
 
Jag velade fram och tillbaka, jag hade skrivit ut en bra bild på en överkropp samtidigt som jag skrev ut masken men jag visste inte om jag skulle göra den bra. 
Till slut beslöt jag mig att försöka göra den, kunde ju alltid slänga ihop en till mask till den andra också om det inte blev bra.
Det tog längre tid än jag tänkt mig då jag satt med en penna med ätbar färg och ritade alla svarta streck på honom och sen dessutom försökte få till skuggning genom att lösa lite pastafärg i vatten och måla med pensel enligt bilden jag hade. Jag försökte också få till de ljusa blänken men det blev bara skit av det, målade över det med en röt penna med ätbar färg i så det inte skulle synas så mycket. 
Det var roligt att höra att pojken (och resten av familjen) tyckte att den tårtan blev bäst fast jag inte var helt nöjd själv :)
 
 
 
(färgen på denna bild är fortfarande blöt men hann inte torka innan leverans)