Gris-tårta

Jag ville prova att göra en gris-i-gyttjebad tårta så när systerdotter ville baka en tårta passade jag på att göra en egen tårta med KitKat runt.
 
Jag passade på att prova en ny fyllning när jag ändå gjorde en tårta bara för att.
Jordnötssmörs mousse
 
2 1/2 dl vispgrädde
1,75 dl florsocker
1,75 dl jordnötssmör
150 g filadelfiaost
1 msk mjölk
 
Vispa grädden hårt och fortsätt att vispa ner 1/2 dl florsocker, ställ i kylen.
I en annan skål vispa filadelfiaosten och 1,25 dl florsocker till det är fluffigt, tillsätt jordnötssmöret och mjölken och vispa till det är helt blandat.
Tillsätt 1/4 av grädden försiktigt i jordnötssmöret till det är helt blandat, tillsätt sen grädden i två omgångar och rör till det är helt blandat.
Fyll botten direkt med moussen eller låt stå i kylen i en timme innan man fyller.
 
Så ena fyllningen i gris-tårtan hade den fyllningen och den andra hade en chokladfluff på Fazers mjölkchoklad.
En chokladganache på grädde och mera Fazer mjölkchoklad är den täckt med uppepå.
Grisen är gjord i rosa figurmarsipan med smak av jordgubb.
KitKaten är den som blev över efter en annan tårta, därav de korta på framsidan.