Biskvi och dammsugare

Vi skulle ha kalas i höstas och födelsedagsbarnet önskade sig biskvier och dammsugare. Det senare är gjort på en liten stund men biskvier tar ca 3 timmar för mig att göra.

Bara att sätta igån och jag gjorde dammsugarna ena dagen och biskvierna dagen efter.

Just den här gången så ville inte chokladen stelna efter jag doppat biskvierna och jag gick och blev irriterad för klockan blev mycket och jag ville att det skulle stelna innan jag ställde in dom i kylen, efter ca 1 1/2 timme började jag undra om chokladen var dålig eller nåt för det brukar stelna på mindre än 10 minuter. Det var då jag såg på förpackningen till chokladen att det var inte mörk choklad utan ljus choklad.

Resultatet blev inte riktigt lika gott då den mörka chokladen brukar ta bort en liten del av det söta i smörkrämen men det var uppskattat ändå.

Dammsugarna har jag lite svårt att göra då jag själv inte tycker om varken marsipan eller arraksmaken så Henke får stå till tjänst som förste smakperson och när han tycker att det är gott så kör jag på det. Snabb , enkel och uppskattat bakverk.